BMWForum.nl zoekt Moderators om het forum te onderhouden, als je jezelf kan vinden in het onderstaande, neem dan contact op via deze link.

  • Enige kennis van phpbb is gewenst, maar niet noodzakelijk.
  • Minimaal 6 maanden geregistreerd zijn, of een zodanige activiteit met posten hebben.
  • Geregeld op het forum te vinden zijn.
  • Goed moderator werk verrichten, veranderen, doorverwijzen of verwijderen van forum berichten die niet toegestaan zijn.

10 sportieve zomerbanden onder de loep!

Alles wat niet met bmw te maken heeft kan je hier posten.

Moderator: Moderator Team

Post Reply
User avatar

Topic Author
rezulteo
1e Versnelling
Posts: 50
Joined: 07 Jan 2013 17:53
Contact:

10 sportieve zomerbanden onder de loep!

Post by rezulteo » 02 Oct 2013 09:41

Ook al is het officieel herfst en zijn wij op dit moment geheel winterbanden minded, afgelopen zomer hebben wij 10 sportieve zomerbanden onder de loep genomen en aan diverse testen onderworpen op het circuit van Magny-Cours! De Pirelli P-Zero, de Bridgestone Potenza S001, de Continental ContiSportContact5, de Goodyear Eagle F1 Asymmetric, de Hankook Ventus S1 EVO2, de Michelin Pilot Sport 3, de Nexen N8000, de Toyo Proxes T1 Sport, de Vredestein Ultrac Vorti en de Yokohama Advan Sport V105.

Alle banden zijn onderworpen aan diverse tests (remtest op droog, slijtage, prestaties op het circuit etc.), gemonteerd op een Ford Focus ST. De resultaten waren soms verbluffend en vormen een bron aan informatie!

Benieuwd naar het eindklassement en onze ervaringen? Lees hier meer over onze vergelijkende test.

Bekijk ook onze video
Alle banden voor BMW en actualiteiten over banden op http://www.rezulteo-banden.nl Volg ons ook op Twitter @rezulteo_banden en op Facebook

Post Reply

Return to “Off-Topic”