BMWForum.nl zoekt Moderators om het forum te onderhouden, als je jezelf kan vinden in het onderstaande, neem dan contact op via deze link.

  • Enige kennis van phpbb is gewenst, maar niet noodzakelijk.
  • Minimaal 6 maanden geregistreerd zijn, of een zodanige activiteit met posten hebben.
  • Geregeld op het forum te vinden zijn.
  • Goed moderator werk verrichten, veranderen, doorverwijzen of verwijderen van forum berichten die niet toegestaan zijn.

Slijtage sensor E61 gezocht (vandaag...)

Zoek je een onderdeel? vind het hier!

Moderator: Moderator Team

Forum rules
BMWForum.nl is geen marktplaats.nl, tegen het verkopen van auto's en eventueel onderdelen hebben wij geen bezwaar, mits je je even netjes voorstelt en geen spullen aanbiedt met commerciële doeleinden zonder overleg met de beheerder(s).
Om je spullen aan te bieden moet je minimaal 10 berichten hebben geplaatst, dit om te voorkomen dat mensen zich alleen maar registeren om hun spullen te verkopen.
Post Reply

Topic Author
hj2
1e Versnelling
Posts: 83
Joined: 08 Aug 2013 09:51
Type Auto: E39 530i Touring 2003

Slijtage sensor E61 gezocht (vandaag...)

Post by hj2 » 04 Feb 2018 14:33

Beste collega sleutelaars...

Morgenochtend 08:00 APK met de BMW. (E61 bj 2007)
Ik heb er net nieuwe schijven onder gezet, want die waren APK afkeur. De blokken die ik had mee besteld pasten helaas niet, dus oude blokken terug. Uiteraard breekt de slijtagesensor af, op zondag :duh:

Heeft iemand nog een nieuwe of een goede gebruikte sensor liggen regio Rotterdam / Haaglanden? Dan kan ik 'm er morgen doorheen fietsen Zou ik dat kleine geluk hebben? :roll:

Post Reply

Return to “Onderdelen Gevraagd”