BMWForum.nl zoekt Moderators om het forum te onderhouden, als je jezelf kan vinden in het onderstaande, neem dan contact op via deze link.

  • Enige kennis van phpbb is gewenst, maar niet noodzakelijk.
  • Minimaal 6 maanden geregistreerd zijn, of een zodanige activiteit met posten hebben.
  • Geregeld op het forum te vinden zijn.
  • Goed moderator werk verrichten, veranderen, doorverwijzen of verwijderen van forum berichten die niet toegestaan zijn.

motorsteun e36 325i & Borbet replicas gevraagd

Zoek je een onderdeel? vind het hier!

Moderator: Moderator Team

Forum rules
BMWForum.nl is geen marktplaats.nl, tegen het verkopen van auto's en eventueel onderdelen hebben wij geen bezwaar, mits je je even netjes voorstelt en geen spullen aanbiedt met commerciële doeleinden zonder overleg met de beheerder(s).
Om je spullen aan te bieden moet je minimaal 10 berichten hebben geplaatst, dit om te voorkomen dat mensen zich alleen maar registeren om hun spullen te verkopen.
Post Reply

Topic Author
kefstaa001
Neutraal
Posts: 32
Joined: 01 Dec 2013 01:35
Type Auto: BMW E36 325i Cabrio 1993

motorsteun e36 325i & Borbet replicas gevraagd

Post by kefstaa001 » 22 May 2014 15:21

Beste BMW-ers,

Ik ben op zoek naar nieuwe motor steunen voor mijn bmw e36 325i cabrio, heb er nu al 2 gemolt???? :o :shock: iemand miss een idee? miss effe de steunen van een 328? of m3 proberen? als je wat hebt liggen laat maar weten.

eventueel ben ik ook nog opzoek naar Borbet a (replica's) voor een zacht prijsje, Ik heb originele m3 Motorsport velgen eronder zitten, (met "motorsport" erop) die ik evt wel wil verkopen/ruilen.

groetjes.

Post Reply

Return to “Onderdelen Gevraagd”