BMWForum.nl zoekt Moderators om het forum te onderhouden, als je jezelf kan vinden in het onderstaande, neem dan contact op via deze link.

  • Enige kennis van phpbb is gewenst, maar niet noodzakelijk.
  • Minimaal 6 maanden geregistreerd zijn, of een zodanige activiteit met posten hebben.
  • Geregeld op het forum te vinden zijn.
  • Goed moderator werk verrichten, veranderen, doorverwijzen of verwijderen van forum berichten die niet toegestaan zijn.

M-bumpers en xenon koplampen

Zoek je een onderdeel? vind het hier!

Moderator: Moderator Team

Forum rules
BMWForum.nl is geen marktplaats.nl, tegen het verkopen van auto's en eventueel onderdelen hebben wij geen bezwaar, mits je je even netjes voorstelt en geen spullen aanbiedt met commerciële doeleinden zonder overleg met de beheerder(s).
Om je spullen aan te bieden moet je minimaal 10 berichten hebben geplaatst, dit om te voorkomen dat mensen zich alleen maar registeren om hun spullen te verkopen.
Post Reply

Topic Author
matson
Neutraal
Posts: 1
Joined: 12 Jul 2014 20:15
Type Auto: 118d 2009

M-bumpers en xenon koplampen

Post by matson » 12 Jul 2014 20:24

Beste Leden,

hierbij ben ik op zoek naar een M-voor en achterbumper voor mijn BMW 118d uit 2009, ben hier al even naar op zoek maar is moeilijk te vinden :( ook ben ik op zoek naar de angel eyes xenon koplampen, is namelijk nogal duur als je deze bij BMW zelf wil bestellen (was in totaal bijna 5000 euro voor bumpers en koplampen) klopt dit dat er een andere module voor de koplampen in moet ? heb nu de gewone halogeen koplampen.

Mvg,
Matthias


Thomas-parts
Neutraal
Posts: 1
Joined: 26 Mar 2015 20:51
Type Auto: Bmw mini cooper s

Re: M-bumpers en xenon koplampen

Post by Thomas-parts » 26 Mar 2015 20:53

Ik heb een setje xenon koplampen en m bumpers liggen als je intresse heb laat me maar weten email thomasvanpeer@outlook.com

Mvg

Post Reply

Return to “Onderdelen Gevraagd”