BMWForum.nl zoekt Moderators om het forum te onderhouden, als je jezelf kan vinden in het onderstaande, neem dan contact op via deze link.

  • Enige kennis van phpbb is gewenst, maar niet noodzakelijk.
  • Minimaal 6 maanden geregistreerd zijn, of een zodanige activiteit met posten hebben.
  • Geregeld op het forum te vinden zijn.
  • Goed moderator werk verrichten, veranderen, doorverwijzen of verwijderen van forum berichten die niet toegestaan zijn.

Verwarming ruitensproeiers F30 werkt niet

Alle How to's en DIY(Do It Yourself) vind je hier terug.
Gelieve alleen informatie te verstrekken, voor het oplossen van problemen gebruik dan de overige forums.

Moderators: Moderator Team, Service Team

Post Reply

Topic Author
emjeerog
Neutraal
Posts: 3
Joined: 21 Feb 2018 17:20
Type Auto: 320i F30

Verwarming ruitensproeiers F30 werkt niet

Post by emjeerog » 21 Feb 2018 17:29

Hallo,

Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een rode F30 320i uit 2013. Erg blij mee maar gisteren bleken de sproeikoppen van de ruitensproeier bevroren. Meteen 's-middags (werkten ze weer) goed leeg gespoten en RSA -20 graden erin gedaan; je weet nooit wat er in zat. Maar vanmorgen bleken ze weer bevroren! Vanmiddag weer niet maar meteen maar even gekeken. Slangetjes, sproeikopjes en bedrading er naartoe zien er goed uit. Zekeringkast onder motorkap geopend, echter geen lijst te vinden; deze bleek bij de zekeringkast in de kofferbak te zitten (goed om te weten ;-) ).

Nu geeft deze lijst aan dat er een zekering is voor de verwarming van de ruitensproeier (tekentje ruitensproeier in combinatie met 3 verwarmingspijltjes omhoog, zoals ook bijvoorbeeld in het symbool voor stoelverwarming). Maar in tegenstelling tot een nummer van de zekering staat er een symbooltje van een hefbrug achter! Garage dus!? Is dit echt niet iets om zelf te bekijken en weet iemand waar die zekering (blijkbaar onder de wagen?) dan zit?

Alvast bedankt voor jullie hulp en vriendelijke groet,

Martin


Topic Author
emjeerog
Neutraal
Posts: 3
Joined: 21 Feb 2018 17:20
Type Auto: 320i F30

Re: Verwarming ruitensproeiers F30 werkt niet

Post by emjeerog » 13 Dec 2018 09:53

Hallo iedereen, vanmorgen bleek dat het probleem nog in alle glorie aanwezig is. Echt niemand een idee wat het probleem kan zijn en waar de zekering van de verwarming van de ruitensproeiers zit? Alvast bedankt voor hulp!

Post Reply

Return to “Kennisbank”