BMWForum.nl zoekt Moderators om het forum te onderhouden, als je jezelf kan vinden in het onderstaande, neem dan contact op via deze link.

  • Enige kennis van phpbb is gewenst, maar niet noodzakelijk.
  • Minimaal 6 maanden geregistreerd zijn, of een zodanige activiteit met posten hebben.
  • Geregeld op het forum te vinden zijn.
  • Goed moderator werk verrichten, veranderen, doorverwijzen of verwijderen van forum berichten die niet toegestaan zijn.

electrische stuurbekrachtiging bmw 1 e87

Forum voor alle BMW 1-serie modellen van 2004 - heden

Moderator: Moderator Team

Post Reply

Topic Author
pima
Neutraal
Posts: 3
Joined: 18 Sep 2018 22:21
Type Auto: bmw 1 E87

electrische stuurbekrachtiging bmw 1 e87

Post by pima » 19 Sep 2018 11:38

BMW 1 e87 alles werkt goed tijdens het rijden ook met extreme hitte, echter bij zeer warm weer en bij langdurig filerijden wordt het onder de motorkap zeer warm, dat heeft tot gevolg, dat als je gaat tanken oid oftewel de de auto enige tijd stil laat staan af contact bij de herstart het lampje van de electrische stuurbekrachtiging gaat branden en deze dus uiteraard niet werkt, de remedie is om de auto enige uren af te laten koelen, daarna functioneert alles weer normaal, uitlezen bij de dealer (85 euro) geen foutmelding, Wel werd geadviseerd alle onderdelen (electronisch en mechanisch) te laten vervangen (1800 euro, voor 400 euro extra konden de remblokken ook vervangen worden)Ook zou er een printplaat achter het dashboard gerepareerd moeten worden Wie heeft de oplossing hiervoor, m.i. is er met het stuurhuis niets aan de hand, maar zit er een fout in de elctronica of als de fan na het van contact halen nog enige tijd blijft doorlopen is het probleem opgelost. Wie weet raad?

Post Reply

Return to “1 Series (E81, E82, E87, E88, F20)”